Pre više od dve i po decenije naša porodica dobila je želju da vam omogući uživanje u nošenju kvalitetnih proizvoda od prirodne kože. Tokom vremena menjali su se aktuelni stilovi i trendovi u poslu, ali ono što je konstantno jeste posvećenost radu i stvaranju kvalitetnog proizvoda. 

Da li imamo tajnu formulu  uspeha? Imamo princip rada koji poštujemo i kome smo u potpunosti posvećeni, a on se sastoji od nekoliko koraka.

Kreiranje kvalitetnih proizvoda od kože

Bilo da se radi o kožnim torbama za žene ili muškarce, kožnim novčanicima, kaiševima ili drugim proizvodima od kože- polazimo od poštovanja jednog načela u proizvodnji, a to je kvalitet. Proces ručne izrade Falco kožne galanterije gde se svaka etapa u proizvodnji odvija na tradicionalnim mašinama i uz pomoć veštih ruku naših majstora jedan je od razloga visokokvalitetnog produkta. Volimo kada se kvalitet prepozna i ceni, a najviše nam prija spoznaja da su zadovoljni klijenti poželeli da kupe još nešto iz našeg asortimana.

Posvećenost potrebama kupca- kakav asortiman kožne galanterije kupac želi?

Svaki naš proizvod napravljen je sa željom da bude koristan. Osmišljavamo dizajn, kombinujemo materijale i vodimo računa o tome šta je to što naši kupci žele da imaju. Upravo je konstantno unapređenje procesa proizvodnje  i dizajniranje proizvoda u skladu sa potrebama aktivnog i savremenog načina života jedan od razloga dobre povratne reakcije. Osluškujući potrebe svojih kupaca, nastojimo da stvorimo najkvalitetnije proizvode iz asortimana kožne galanterije koji će biti korisni dugi vremena.

FALCO neguje odnose sa kupcima

Posvećenost našem poslu delom proizilazi i iz srdačnosti prema ljudima. Volimo svoje saradnike, kolege, a volimo i svoje kupce. Svakodnevno poslu pristupamo na način da svaku etapu proizvodnje oplemenimo sa što više ljubavi. Verujemo da su osnovne ljudske vrednosti otporne na aktuelne trendove i da nijedna era neće moći da ih izbaci iz mode. Zato smo vrlo srećni što se naša zajednica kupaca vremenom povećava, i što svi zajedno činimo jednu porodicu kojoj je zajednička ljubav prema kvalitetu.

Možda je sve ovo što ste do sada pročitali temelj priče o uspehu brenda Falco. Sa nestrpljenjem čekamo svaki naredni dan koji će biti bogatiji za još jednu kožnu torbu, novčanik, kaiš ili futrolu izrađenu od prirodne i selektovane kože. Zahvalni smo vam na poverenju koje nam poklanjate i sa nestrpljenjem čekamo narednih dvadeset pet godina u kojima ćemo svoj prodajni asortimanpredmeta od kože,  sasvim sigurno, još više obogatiti.

Share This